Aankondiging


Als de Omgevingsvisie op 15 mei wordt vastgesteld door de gemeenteraad stoppen Nancy Koster en Meije Gildemacher met hun werkzaamheden voor HOP2040. Beiden hebben de afgelopen 4 (!) jaar vanuit de kerngroep bijgedragen aan het participatietraject en de borging ervan in de Omgevingsvisie.

In de afgelopen jaren is het initiatief van 26 bewonersorganisatie uitgegroeid tot een serieuze participatiespeler en bestaat de achterban inmiddels uit 41 organisaties.

Tijdens de commissiebehandeling op 17 april stonden diverse fracties stil bij de inzet van HOP2040.

De activiteiten van HOP2040 zullen na het vaststellen van de Omgevingsvisie een ander karakter krijgen.  Met nieuwe vertegenwoordigers gaat HOP2040 de komende tijd de ontwikkelingen volgen en zal met de gemeente in gesprek blijven over de naleving/invulling van de Omgevingsvisie. Daarmee blijft HOP2040 alert op de borging van de participatieopbrengst zoals verwoord in de Denkrichting.

U kunt  gewoon op deze vertrouwde plek op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.

The Comment (1)

  • Laurette de Vries

    Ik heb heel veel bewondering voor jullie doorzettingsvermogen en tomeloze energie om de visie van HOP2040 in het hele traject op de kaart te krijgen. Jullie hebben je niet onder laten sneeuwen!

    Nancy en Meije heel veel dank voor jullie inzet. Dat geldt ook voor de anderen die hieraan hebben meegewerkt.

    Petje af! Hartelijke groet

Laat een bericht achter