Aan tafel over Woningnood in Hilversum “Er zijn kaders nodig!”


Bekijk hier de uitzending van NH Gooi over de woningnood in Hilversum. Naast Karin Walters, Cunera Bossers-Smit en Raoul van de Wetering zat ook HOP2040 aan tafel.

Ook het onderwerp participatie kwam voorbij. HOP2040 pleit ervoor om bij participatie echt de denkkracht van de samenleving te gebruiken en er ook wat mee te doen. De gesprekspartners onderstrepen dat, maar willen daarbij wel heldere kaders. Die roep om kaders herkennen we. En die missen we vooralsnog in de plannen voor de Omgevingsvisie. Of het college moet ons verrassen, de nieuwe versie van de Omgevingsvisie komt snel naar de Raad.

Bekijk hier de uitzending: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/334092/hilversum-moet-vaart-maken-met-woningbouw-maar-regels-blijken-vaak-te-vertragen

The Comment (1)

  • J.M. Pol

    Er is dus totaal geen plan, als ik de uitzending bekijk, hoe men 14000 woningzoekenden aan een woning gaat helpen in Hilversum. Een trieste constatering dat de gemeente compleet faalt. Zelfs de wethouder wonen, die er al tig jaar zit, heeft geen idee en visie.

Laat een bericht achter