D66 kijkt ook naar participatie van de Kieskompas


Als een duveltje uit een doosjes reageerde Roderik van Grieken (D66) op de inspraakreactie van HOP2040. Hij had niet teruggelezen in de participatie dat de inwoners liever geen hoogbouw willen. Hij verwijst zelfs naar de mening van stemmers van de Kieskompas. HOP2040 begrijpt dit niet zo goed. De Kieskompas stond niet op de agenda, het anti hoogbouw sentiment zit ondubbelzinnig in de participatie-oogst ėn denkrichting. Dat een politieke partij nu al een loopje neemt met de participatie-oogst en liever andere gegevens gebruikt baart ons grote zorgen.

Uit onze inspraakreactie: De participatieopbrengst geeft een eensluidend signaal. Dorps karakter, groen en geen ruimte voor hoogbouw. Het lijkt ons niet zo ingewikkeld om nu de Omgevingsvisie met kwaliteit te gaan vaststellen. De nieuwe raad moet daarvoor keuzes maken, dat is haar taak. Wij zien de keuzes in lijn met de participatieopbrengst graag helder in de Omgevingsvisie terug.

Wij roepen D66 nadrukkelijk om niet selectief te shoppen in gegevens die haar het beste uitkomt. De participatie-oogst en denkrichtingen zijn helder genoeg!

De opmerkingen (2)

  • Rob

    En nu ben ik heel benieuwd naar de reactie van D66.

  • Nancy

    Roderik van Grieken/D66 heeft aan HOP2040 excuus gemaakt voor het ten onrechte gebruiken van Kieskompas.

Laat een bericht achter