Kennissessies over de toekomst van Hilversum


Het zit er op, de vakanties zijn nu echt voorbij. Nu is het volop tijd voor ons seizoen: het seizoen van participatie. Hoe meer geluid we kunnen organiseren op de Omgevingsvisie voor Hilversum 2040, hoe beter het is. Daarom sturen we jullie de gegevens toe van twee bijeenkomsten waar je aan kunt deelnemen.

Let op: dit zijn bijeenkomsten die niet door de gemeente maar door andere partijen worden georganiseerd. Maar waardevol als bron van informatie om je mening verder vorm te geven en je mening ook daar te laten horen. De gemeente kijkt daar ook mee. En wellicht kan je je mening dan nog beter formuleren bij de participatiemogelijkheden die de gemeente zelf gaat bieden op haar website hilversum2040.nl, in wijksessies e.d. Op 13 september start de gemeente haar participatietraject met een ansichtkaart die huis aan huis wordt verspreid.

Het allerbelangrijkste is: laat je stem horen! Hoe meer en vaker Hilversummers zich uitspreken over de toekomst van Hilversum, des te beter het is.

De toekomst van Hilversum 2040

https://www.hilversumsearchitectuurprijs.nl/Aanmelden

Stadsgesprek Thuis in Hilversum

https://tickets.dudokarchitectuurcentrum.nl/nl/stadsgesprek-thuis-in-hilversum/tickets

Deel deze informatie met zoveel mogelijk anderen. Hoe hoger de opkomst hoe beter!

We houden jullie op de hoogte van allerlei ontwikkelingen o.a. via onze website www.hop2040.nl.  Ontgaat ons iets? Stuur het gerust toe naar info@hop2040.nl

Laat een bericht achter