Wij verlaten de gesprekstafel met de gemeente


Wij hebben gisteravond besloten de specifiek georganiseerde gesprekstafel met de gemeente te verlaten. Het hoe en waarom van dit besluit valt te lezen in de brief die we vandaag naar de Raad hebben gestuurd.

 “Wij moeten steeds meer onderkennen dat er in de specifiek georganiseerde gesprekstafel met gemeente en HOP2040 geen sprake meer is van onderlinge versterking.”

U kunt de brief hier lezen: 2021.10.12 brief aan raad verlaten gesprekstafel HOP2040 def

De opmerkingen (2)

  • Donald Duck

    Dat wordt tijd. Jullie opereren als een politieke partij maar er is nog nooit iemand van jullie bij mij aan de deur geweest om mij te vragen óf jullie namens mij mogen praten met de gemeente. Ik heb gekozen voor een bepaalde politieke partij en dat is de volksvertegenwoordiging. Niet één of ander clubje dat overal tegen is en dat vooral maar blijft roepen… Tijd dat de gemeente zijn werk kan doen, oplossingen voorstellen voor de opgaven die op ons af komen! In plaats van maar zeuren over het proces en calimero-gedrag. Bah. HOP-zouten!

    • AM Gildemacher

      He Donald Duck, dank voor je reactie. Jammer dat je anoniem reageert. Want wellicht ben je wel bij een van de 37 bewonersorganisaties aangesloten. Participatie is juist voor inwoners en daar strijden we voor.

Laat een bericht achter